Sunday, 22 January 2012

arini saye xtau nk buat crite ape....crite bedal..

cerite ni lepu sikit....td pagi aku bangun pastu makan!!! lupe nk gosok gigi....mak ai....pastu terus buat kerja rumah.....kemas2 punye kemas....tgk jam dah pukul 6petang.....tak mandiiiii!!!!!!nahaiiii.....ketiak bau nangke busuk la siottttttt...............bak kate tue.....tu diakkkkk katiak apa bau lagu ni....!!!!! harini ni je crite aku....lepu....sebab xde bende nk buat.....!!!! igt nk main futsal....tp dah pukul 11 malam...umie marah kluar malam....pastu aku kene marah x habis2 sebab x buang sampah......soryy umie.....:D

15 comments:

  1. hahaha.. culmel je entry nie..:P

    ReplyDelete
  2. rajinnye..huhu..followlah saye klaw sudi ek..

    ReplyDelete
  3. hehe. lagu background sentap. :p

    ReplyDelete
  4. aiyoo afiq , pggil muiz boleh ? haha

    ReplyDelete
  5. just saw you.. dalam mimpi cinderella... :)
    gud luck!

    ReplyDelete
  6. afiq muiz ,,, so cute !! jumpe u kat Jom Heboh ,,
    folo la sy kat twiter @sarakassim91 and blog sy ..

    ReplyDelete
  7. Salam..Saya razak iaitu production executive dari NHF Productions Sdn Bhd.
    Saya nak dapatkan Contact no Afiq sebab saya nak bincang sesuatu dengan afiq. boleh hubungi saya di 017-3775295. Sekian

    ReplyDelete
  8. afiq ade blog rupenya...do follow me ya mewiththedreams.blogspot.com and twitter-MissAisha91.waiting ur responds:)

    ReplyDelete
  9. salam..saya bca afiq punya blog..terharu, suma ade..kluarge bahagia..mak afiq pun sabar dengan karenah afiq..harap hubungan afiq dengan keluarga pulih seperti dulu..InsyaAllah..


    ReplyDelete
  10. betul ke ni afiq muiz ni.. ke blog ni baru buat 5/6 hari lepas? mohon pencerahan.

    ReplyDelete
  11. semoga kau cepat sedar. minta maaf kat mak kau tu.

    ReplyDelete
  12. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete